login vsi company logo login vsi company logo 250x40
header-05.jpg

Forum Announcement

The Login VSI forum has been disabled and now only serves as an archive. If you would like to submit a new support ticket, please send an email to support@loginvsi.com.

issue with ctxconnector.exe

  • dprendergast
  • dprendergast's Avatar Topic Author
16 Aug 2012 10:10 #434

Hi all,

Am trying to use login vsi express with xendesktop

when using ctxconnector, it is loading up multiple copies of internet explorer, but it is remembering the first set of credentials (i.e. login_vsi1) so it is never prompted to enter new credentials again.

Has anyone got a workaround for this?

Thanks

Dan

Please Log in to join the conversation.

  • dcassese
  • dcassese's Avatar
16 Aug 2012 10:48 #435

I have issues as well however all mine does is open multiple sessions on IE and never logs in..

UPDATE...

Ok.. Fixed it.. Had to enable Protected mode in Intranet Zone.

Please Log in to join the conversation.

  • dcassese
  • dcassese's Avatar
16 Aug 2012 11:25 #436

And yes.. It seems that my test is also only using the first user....

Please Log in to join the conversation.

More
17 Aug 2012 02:20 #441

Hello,

Does this mean that your issue is resolved or are you still only getting sessions form a single user?

Please Log in to join the conversation.

  • dprendergast
  • dprendergast's Avatar Topic Author
17 Aug 2012 07:16 #443

Yes I am still getting the issue, each subsequent internet explorer copy that loads up the web interface comes up as already logged in so no new sessions will load.

Please Log in to join the conversation.

More
21 Aug 2012 12:55 #457

Try this version of CTXConnect loginvsi.eu/Support/August/CTXConnector_1.2.zip

This happens because the first session is never logged of. This can happen because the time between sessions isn't long enough to complete 1 full logon. Causing Internet Explorer to use the existing session to authenticate the subsequent users.

Or this happens because CTXConnector cannot find the logoff button. Version 1.2 fixes the not being able to find the logoff button.

If this doesn't work please send me the launcher log file located in %temp%\VSI\Launcher.log

Please Log in to join the conversation.

  • dprendergast
  • dprendergast's Avatar Topic Author
21 Aug 2012 13:09 #459

thank you. I have tried that new version of ctxconnector and it is working fine now.

Thanks a lot for your assistance with this getting this great product working.

Dan

Please Log in to join the conversation.

Start Delivering the Best End User Experience Today

Request a Demo

Login VSI, Inc.

3945 Freedom Circle
Suite 670
Santa Clara, CA 95054

Phone: +1 408 899 7418

Login VSI B.V.

De Entree 85
1101 BH Amsterdam
The Netherlands

Phone: +31 20 705 1200