login vsi company logo login vsi company logo 250x40
header-04.jpg

DebugLogs files missing for some of the users

  • Chandrakandh
  • Chandrakandh's Avatar Topic Author
11 Sep 2013 09:26 #1402

I am checking at the log files shown under the section "Raw Data" in the VSI Analyzer. Some of the log files shown in the GUI are not exist in the "DebugLog" folder for the test run.

Do we know in what kind of situations this issue happens? We are seeing some sessions are getting disconnected during the test and seems like these missing files are for those disconnected sessions.

Please Log in to join the conversation.

More
12 Sep 2013 21:01 #1405

Hello,

This might happen when session reset is enabled.



Did you have session reset enabled?

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

  • Chandrakandh
  • Chandrakandh's Avatar Topic Author
13 Sep 2013 02:01 #1406

No Dennis, We have not enabled session reset. We are using the default values for all parameters in the 'Workload Configuration".

Also, Is there anyway we can see which users are getting disconnected during the test run. We are finding difficult to see whether VSI drops the connection or the connection broker drops the connection. We are not seeing any stuck sessions at the end of the test and also VSIMax is not reached for these tests.

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
13 Sep 2013 03:06 #1407

Are you sure the sessions are being disconnected? Because i suspect they are being logged off

Please Log in to join the conversation.

  • Chandrakandh
  • Chandrakandh's Avatar Topic Author
13 Sep 2013 04:18 #1408

Yes, It is being disconnected. We are testing VMware View. Below is the message from VMware View logs. It first disconnects and then after logging off. Not sure whether View Client getting disconnected.

We are using 24 launchers for 600-1000 users test. 800 users logging in 30-45mins period and steady state(Auto logoff timeout) is 20mins, but disconnect issue starts in the login period itself.


The session disconnect issue starts at ~600th user for Heavy user and ~700th user for Medium user and ~850th user for Light user. Till 600 users we are not seeing any issues.


groups,dc=vdi,dc=vmware,dc=int;DNS:P6A171.isv.ibm.com;IP:172.29.41.110
;USER:ISV
\Login_VSI385;USERDN:cn=s-1-5-21-1462493015-2377540571-3768498427
-1491,cn=foreignsecurityprincipals,dc=vdi,dc=vmware,dc=int;BROKERUSERSID:S-
1-5-21-1462493015-2377540571-3768498427-1491;
2013-08-07T00:37:31.901-05:00 INFO  (0B34-0D4C) <DesktopControlJMS> [DesktopTracker] User ISV\Login_VSI385 disconnected from machine p6A171 for desktop pers-pool-6node-01 - session allocated at August 7, 2013 12:20:42 AM CDT, connected for 16 mins 48 secs
2013-08-07T00:37:32.003-05:00 ERROR (09E4-20AC) <Tunnel#712> [bx]
(33D6_***_4814) No Conveyor for channel 0

Please Log in to join the conversation.

Start Delivering the Best End User Experience Today

Request a Demo

Login VSI, Inc.

3945 Freedom Circle
Suite 670
Santa Clara, CA 95054

Phone: +1 408 899 7418

300 Tradecenter
Suite 3460
Woburn, MA 01801

Phone: +1 408 899 7418

Login VSI B.V.

De Entree 85
1101 BH Amsterdam
The Netherlands

Phone: +31 20 705 1200