login vsi company logo login vsi company logo 250x40
header-04.jpg

normal Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.

  • jackwmc4
  • jackwmc4's Avatar Topic Author
21 May 2013 00:16 #1036 by jackwmc4
jackwmc4 created the topic: Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.
I'm unable to load logs from previous test runs that were created with v4. The tool says it doesn't support v3 logs and that I must use the v4 tool, but I am using the v4 tool and the logs were created with v4.

Please Log in to join the conversation.

More
21 May 2013 21:40 #1037 by o.bouhaj
o.bouhaj replied the topic: Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.
Hi Jack,

Thank you for reporting the error. I can reproduce this and will contact the development team.
However, this also means that the tests did not successfully finish or even started.

If you fire-off the test;
- does the 'dashboard' shows that there were/are launched sessions?
- does the 'dashboard' shows that there were/are active sessions?
- does the ‘dashboard’ shows any errors on launched/active sessions?

launched sessions should slowly become 'active sessions' in the ‘dashboard’ (depending on how fast the environment is)

Detailed
The result folder is empty. Which means that either;
- There were no measurements captured/saved (in the Results folder)
o test folder ‘TESTNAME’ (\\host\vsishare\testname\Results) has no logs to be analyzed
- The test user did not became ‘active’ (test user got launched but did not start the script)
o The test user got Launched by the Launcher (\\host\vsishare\testname\Monitor\LaunchedSessions\*) < contains 1 launched .txt file
o The test user did not logon to the test machine (\\host\vsishare\testname\Monitor\Logon\*) < is empty
o The test user did not became active on the test machine (no user activity) (\\host\vsishare\testname\Monitor\ActiveSessions\*) < is empty

A test user that did become active on the test machine (with user activity) and has fully ran a successfully test can be found in (\\host\vsishare\testname\Monitor\Logoff\*). Which means, that the test user did successfully logoff when the test finished.

Regards,

Omar

Please Log in to join the conversation.

  • Albæk
  • Albæk's Avatar
31 May 2013 11:25 #1058 by Albæk
Albæk replied the topic: Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.
We have the same problem

Regards

Thomas

Please Log in to join the conversation.

  • jackwmc4
  • jackwmc4's Avatar Topic Author
03 Jun 2013 18:35 #1061 by jackwmc4
jackwmc4 replied the topic: Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.
Omar,

I believe you are right in that the tests aren't properly completing which is causing the issue. I have emailed support regarding the reason it is not completing, which is due to the macro variables you're using for %VSI_Weblocation% and other web related variables. The websites are not being loaded correctly because the URLs are incorrect, which is causing the tests to not complete.

Please Log in to join the conversation.

More
05 Jun 2013 08:12 #1072 by r.bijkerk
r.bijkerk replied the topic: Unable to load logs from tests - says v3 when it's v4.
Hi Thomas,

Is the explanation from Omar clear?

With kind regards,
Ryan Bijkerk

Please Log in to join the conversation.

Login VSI, Inc.

3945 Freedom Circle
Suite 670
Santa Clara, CA 95054

Phone: +1 844 828 3693

300 Tradecenter
Suite 3460
Woburn, MA 01801

Phone: +1 844 828 3693

Login VSI B.V.

De Entree 85
1101 BH Amsterdam
The Netherlands

Phone: +31 20 705 1200